ŠTRAFTA gastro bar

Štrafta Gastro bar smeŠten je u samom centru Podgorice, užem gradskom jezgru, u naselju City Kvart. Projektni zadatak uređenja enterijera bio je pronalaženje načina da se ponudi savremeno rešenje i predstavi kvalitetan vizuelni identitet koji će uspostaviti novi brend na tržištu.

Klijentova želja bila je da prostor smešten u prizemlju stambene zgrade transformiše u moderan gastro bar. Funkcionalna organizacija prostora podrazumeva dve međusobno povezane prostorne celine, gde se stiče uisak pretakanja ambijenata jednog u drugi uz efekat lakoće i dostpunosti prostora.

Community table postavili smo centralno, podigli ga na visinu polubarskog sedenja. Počevši od samog ulaza, nastavili ga preko bara, sa ciljem da zaokružimo prostor i načinimo ga jednom nedvosmislenom celinom.

Oblikovno i stilski, Štraftu odlikuje moderan industrijski dizajn sa akcentovanim detaljima u boji i snažnim vizuelnim momentima koje ostvaruje korišćena neonska rasveta. Segmenti nameštaja dizajnirani su od strane autorskog tima.

AutoriA4 STUDIO
LokacijaPodgorica, Crna Gora
Površina150m2
Godina2016.
FotografijeRelja Ivanić
NameštajAlmeco i nameštaj dizajniran od strane autorskog tima
arrow